Oost-Vlaamse jobstudent van het jaar werkte voor De Baere Installations

maartenslockVoor het 7e jaar op rij organiseerden UNIZO en de HR-dienstengroep ADMB de verkiezing van de Jobstudent van het Jaar. Ze doen dit om de ‘werkgrage’ jobstudent en zijn werkgever in bloemetjes te zetten. Maar vooral dient de wedstrijd om het belang van de jobstudent voor werkgevers te benadrukken.

De Oost-Vlaamse winnaar is dit jaar Maarten Slock, die voor De Baere Installations uit Eeklo werkte.  Dit bedrijf biedt diverse diensten aan rond onder meer verwarming, sanitair en isolatie. Zaakvoerder Davy De Baere toonde zich uitermate tevreden over zijn technische kennis en interesse. “Hij toonde ook een prima werkattitude:  hij was altijd als eerste aanwezig, stelt goede vragen, en bleef ook in moeilijke situaties zijn enthousiasme behouden.”  Ook zijn collegialiteit en vriendelijkheid werden door het bedrijf op prijs gesteld.

De Baere Installations is ontstaan vanuit de passie van de zaakvoerder voor materialen en techniek, die hij ook op zijn medewerkers wist over te brengen. Het bedrijf heeft er al een mooie groei op zitten en zaakvoerder Davy De Baere is fier dat hij de jobstudent van het jaar in zijn rangen had.