Oudenaardse handelaars organiseren "Winterwarmte"

WINTERWARMTENiet minder dan 36 Oudenaardse handelszaken organiseren op 28 en 29 november het evenement ‘Winterwarmte’. In elke zaak valt voor de klant iets te beleven, van workshops en degustaties tot exposities.

Diverse Oudenaardse handelaars uit de binnenstand hebben zich verendigd in het comité “Winterwarmte”.  Ze vonden dat ze de maand november ,  waarin het in afwachting van de eindejaarsdrukte, nog relatief kalm is, moesten aangrijpen om de klanten wat extra aandacht te geven en er hen nog eens op te wijzen  dat ze in vergelijking met grote winkelketens toch voor een warmer en persoonlijk onthaal kunnen zorgen. “Winterwarmte” is bedoeld als origineel evenement om de klanten te prikkelen en om er nog eens op te wijzen dat Oudenaarde een echte winkelstad is.

De handelaars hopen ook dat het evenement de drempel kan verlagen voor consumenten die de winkels nog niet kennen.

“Winterwarmte” vindt plaats op vrijdag 28 november van 10 tot 18 uur, met een nocturne tot 22 uur, en op zaterdag 29 november van 10 tot 18 uur. De deelnemende handelszaken zijn herkenbaar via een affiche in de etalage en een lantaarn aan de inkom.