Oxygen Fitness opent negentiende vestiging in Driespoort Deinze

SAM_1384 (Medium)Op vrijdag 1 april ontvingen Freek De Fraeye en Leen Bauwens van Oxygen Leisure Company en Hendrik De Keukeleire en Kathleen Bauwens van Driespoort Shopping Deinze, de pers en het lokaal stadsbestuur voor de opening van de negentiende vestiging van Oxygen Fitness.

“Als op en top Belgische fitnessgroep proberen wij zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een gezonder leven”, zegt Freek De Fraeye. “Wij bieden lagere tarieven op toch duurdere en trendy toestellen en investeren permanente in nieuwe toestellen, ook voor het krachthonk. We streven ook naar een gezonde mix tussen persoonlijke sportbeleving en sociaal contact.”

Het is een formule die aanslaat want het aantal fitnessclubs van Oxygen neemt snel toe. In Oost-Vlaanderen baat het bedrijf er drie uit in Gent, en voorts ook telkens één in Ronse, Geraardsbergen, Zottegem, Oudenaarde, Gentbrugge, Lokeren, Beveren, Temse, Zelzate en Eke. Bij de opening van de negentiende vestiging in Deinze mocht iedereen zich sportief meten op de gloednieuwe toestellen. Ze moesten een honderdste van de honderdste Ronde van Vlaanderen rijden, zijnde 2,5km.  Schepen Rutger De Reu won en ging naar huis met de Oxygen Fitness – Driespoort – RVV beker.

Het bijzondere aan de Oxygen vestiging in Driespoort Deinze is het panoramische zicht.  Sporters leven zich uit op de 2de verdieping van complex B in een ruime fitness met rondom licht en zicht op de stad. Voeg daarbij de vele nieuwe, kwalitatieve cardio- en krachttoestellen, de persoonlijke begeleiding en het aanbieden van groepslessen voor spinning, BBB, yoga en dans en de beleving is compleet.

De site is makkelijk bereikbaar, er zijn veel parkeerplaatsen en veel fietsrekken en de klanten kunnen voor of na het sporten snel boodschappen doen.  Ze kunnen zelfs hun kinderen meenemen en in de Kids&Play binnenspeeltuin laten ravotten.