Oxygen Fitness organiseert eerste Parkbosrun

freekOp zaterdag 2 juli 2016 vindt de eerste Oxygen Fitness Parkbosrun door in het Parkbos te Gent.

“Dit nieuwe natuurgebied van 1.200 hectare  is een uitgelezen locatie voor ons loopevenement”, zegt Freek De Fraeye, (foto) eigenaar van de 20 Oxygen Fitness Clubs en initiatiefnemer van de Parkbosrun. “Bovendien schenken wij per inschrijving 1 euro aan het Kinderkankerfonds want  iedereen heeft recht op een gezond en sportief leven.

Bos en weides, verkeersvrij, op een boogscheut van Gent en toch vlakbij alle toegangswegen, kortom dit loopevenement vond in het Parkbos de ideale locatie. Oxygen Fitness wil met dit initiatief de zomervakantie op een sportieve manier inzetten. En dit voor een goed doel.

“In Gent kan elke loper, van beginner tot gevorderde, 5 km of 10 km lopen in de natuur. Ook is er voor de kleinsten een Kids Run”, geeft Freek De Fraeye nog mee. “Tijdens dit loopevenement loop je niet op straat of in een drukke stad, je loopt gewoon door een nieuw natuurgebied waar je vogels hoort en de nieuw aangeplante bomen letterlijk ziet groeien. Deelnemers maken bovendien kans op een duoticket naar Barcelona!”

De start bevindt zich aan de hoofdingang ‘Portaal Grand Noble’, gelegen aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem, deelgemeente van Gent. De start van de Kids Run is om 16u, de 5 km om 16u30 en de 10 km om 17u.

Inschrijven kan je via www.oxygenfitness.be/oxygen-parkbos-run of aan de balie van elke Oxygen Fitness Club. In Oost-Vlaanderen zijn er Oygen Fitness Clubs in Eke, Gent (2), Deinze, Gentbrugge, Zelzate, Lokeren, Oudenaarde, Zottegem, Geraardsbergen, Temse en Ronse.