Partena Plus neemt payrollconsultant AHRT over

aaaaapartenaPartena Plus, het consultancy departement van HR-dienstverlener Partena Professional, met hoofdkantoor in Gent, neemt de activiteiten over van loonberekeningsconsultant AHRT uit het West-Vlaamse Lo. Met die acquisitie  versterkt Partena Plus zijn opmars in de markt van payroll outsourcing. Zeven consultants  van AHRT stappen mee  over.

AHRT helpt middelgrote en grote bedrijven met payrolldiensten en -consultancy. Sinds 2007 bouwden de AHRT-experts een sterke reputatie op in payroll outsourcing in Vlaanderen. Ze ondersteunen HR-managers op tijdelijke of continue basis in hun personeelsadministratie en -processen. Op 28 oktober werd AHRT echter failliet verklaard.

Partena Plus behoort tot Partena Professional, de nieuwe naam van de bedrijfsgerichte diensten van Partena. Partena Plus biedt oplossingen en advies aan werkgevers. Dat gaat van  gespecialiseerd  juridisch advies, tot tijdelijke on-site vervangingen,  optimalisering en volledig uitbesteding van hr- en payrollactiviteiten   Partena Plus heeft 85 consultants en is een van de Belgische marktleiders op het vlak van payroll outsourcing. In een jaar is zijn omzet met 50% gegroeid. Met de overname van AHRT zet Partena Plus een nieuwe stap in zijn sterke groei.

In 2013 bekroonde de HR Excellence Award ‘Best Social Secretariat’ de flexibiliteit en de efficiëntie waarmee Partena Plus HR-processen in bedrijven optimaliseert en ondersteuning op maat verleent aan het management.

Bernard Hullaert, director van Partena Plus: “De overname van AHRT versterkt onze aanwezigheid en expertise in payroll outsourcing. De ervaring van hun consultants is een duidelijke troef om het partnership met onze klanten verder te kunnen uitbouwen. Procesoptimalisering, expertise en persoonlijke dienstverlening op maat zijn de sleutelwoorden.  Zo kunnen onze klanten zich focussen op hun core business zonder tijd te verliezen aan administratieve rompslomp of aan het ontleden van wetswijzigingen.”