Sinds serial entrepreneur Paul Indekeu mee investeert in de Zottegemse maatschappij Participium, gaat het stijl berg op. Dankzij deze financiële injectie is Participium nu in staat om haar bestaande participatie in het project FunkyTime uit te breiden en de kiem te leggen van een derde project, dat nog deze zomer zal worden opgestart. Participium heeft nu de de kaap gerond van 1 miljoen euro aan geïnvesteerd vermogen in eigen ondernemingen.

Paul Indekeu is een telg uit een van de families achter brouwerij Alken, maar ging al vrij vroeg aan de slag in de wereld van IT. Zo was hij onder meer  cfo bij Compex, dat zich toelegde op industriële automatisering en dat begin deze eeuw aan Siemens werd verkocht. Als coo van Soft Cell was hij ook verantwoordelijk voor business development. Kortom, met Indekeu is een man met bijzonder veel ervaring ingestapt bij Participium. Hij brengt niet alleen financiële middelen mee, maar participeert ook actief in Participium als voorzitter van het remuneratie comité, het investeringsadviescomité en het auditcomité van Participium. Hij zal de business leaders van de verbonden ondernemingen bijstaan met raad en daad.

Deze filosofie past in de visie van Participium, dat enkel investeert in projecten die het zelf vorm kan geven aan en begeleiden naar groei.
Participium wil het nieuwe werken stimuleren en nieuwe organisatievormen helpen invoeren. Het klassieke hiërarchische model van managers boven managers is stilaan geschiedenis. Participium investeert daarom bewust in bedrijven die elk in hun specifieke sector de manier van werken kunnen veranderen.