AALST – Het beste bedrijf in relatiegeschenken en promotie-items bevindt zich in Aalst. Op de PSI Promo World in Düsseldorf werd Pasco Business & PromoGifts uitgeroepen tot Product Media Advisor of the Year.

Op de vakbeurs voor de sector van productmedia blonk Pasco met glans uit. Zowel vakjury, leveranciers als klanten verkozen het bedrijf tot de absolute winnaar. Vakkennis, innovatie, service, toewijding en kwaliteit op het vlak van relatiegeschenken en promotiemateriaal gaven de doorslag.

“We staan onze klanten met raad en daad bij. Dat doen we zowel bij de zoektocht naar promotiemateriaal als bij de zoektocht naar geschenken voor klanten of personeel. Bovendien trekken we die lijn ook online door. De jury roemde die unieke multichannelaanpak”, zegt Ronny De Smedt, zaakvoerder van Pasco. “De titel is het orgelpunt van onze continue inspanningen. Het goud geeft ons een ware stimulans, omdat de erkenning van zowel vakjury, leveranciers én klanten komt.”

De wedstrijd is een initiatief van het vakblad over de productmediasector Promo-Biss en de Belgian Association of Promotional Products.

Pasco werd in 2003 opgericht en wordt vandaag geleid door Ronny De Smedt en Bart Boterberg. De zaak biedt niet alleen items uit het vaste stock aan, maar voorziet ook in gepersonaliseerd promotiemateriaal. Het assortiment gaat van notitieblokken of tissuedozen tot oplaadsystemen en paraplu’s.