De derde editie van het coffee table book van Passe Partout is in aantocht. Daarmee bundelt de meubelfabrikant uit Temse alle modellen en technische specificaties van de collectie, afgewisseld met verschillende artikels. “Twee jaar geleden lanceerden we met groot succes ons eerste coffee table book en een vervolg kon dan ook niet uitblijven”, zegt zaakvoerder Dirk Steenbeke.

Het boek moet een inspiratiebron voor de consument en een handig naslagwerk voor de professional bieden. “Een zetel is veel meer dan een meubel. Het is een gevoel en met het boek willen we die sfeer, warmte en gezelligheid tot z’n recht laten komen”, legt Dirk Steenbeke uit. Het nieuwe boek werd op de jaarlijkse huisshow van Passe Partout voorgesteld. “Elk jaar nodigen we onze klanten uit om kennis te komen maken met onze collectie. Zo willen we de beleving van ons merk overbrengen en onze meubelstukken in een optimale setting tot hun recht laten komen.” Die ging dit jaar op 22 mei in Het Groot Arsenaal in het Nederlandse Bergen op Zoom door. Ook de ontwerpers van de Passe Partout Hans Daalder, Axel Enthoven, Natalie Buijs en Rudy Pulaert waren van de partij.

Passe Partout werd zo’n twintig jaar geleden opgericht. Alle stukken uit de collectie zijn door Belgische en Nederlandse topontwerpers ontworpen. Elk onderdeel van de modellen zijn handgemaakt en in Europa vervaardigd. De meubels zijn zowel in een heel aantal meubelzaken in België als in het buitenland te vinden.