PDG Bikestore opent speciaalzaak voor tweedehandsfietsen

0000000pdgDe tweedehandsmarkt zit onmiskenbaar in de lift. En als garagehouders, modeboetieks en aanbieders van allerlei accessoires daarop inspelen, is er geen enkele reden te bedenken waarom ook de fietshandelaar dat niet zou kunnen.

PDG Bikestore uit  Drongen heeft de jongste jaren als verdeler van koersfietsen en elektrische fietsen, een stevige reputatie verworven en krijgt ook regelmatig bekende namen uit de wielerwereld, zoals Karl Vannieuwkerke, over de vloer. Zaakvoerder Patrick Degeyter is een ondernemer in hart en ziel en opende ondertussen ook winkels in Mariakerke en Belzele. De eerste is gespecialiseerd in hybride fietsen en mountainbikes, de tweede verkoopt het vollgedige gamma van het topmerk Trek.

“Omdat ik merk dat sommigen hun topfietsen na enige tijd weer van de hand willen doen, zie ik zeker ook mogelijkheden voor een gespecialiseerde tweedehandszaak”, zegt Degeyter. “Daarom hebben wij aan de Loop bij Flanders Expo naast de vestiging van Cardoen, een speciaalzaak geopend waar het aanbod enkel bestaat uit tweedehandsfietsen van topmerken zoals  onder meerBatavus, Koga, Gazelle enTrek, die 100% technisch in orde zijn gezet.”