Peter Hinssen verkoopt Across aan Delaware

SONY DSCDelaware Consulting uit Kortrijk en Across Technology hebben een overeenkomst bereikt waarbij Delaware Consulting alle aandelen van Across Technology overneemt. Voor beide partijen betekent deze samensmelting een belangrijke uitbreiding van expertise en slagkracht.

Across Technology werd in 2009 opgericht door technologiedisruptie-guru Peter Hinssen. De consultancy activiteiten van het bedrijf spitsen zich toe op het duurzaam verbinden van alle medewerkers en de technologie met de missie van zijn klanten. Across Technology focust zich op het adviseren van de CEO en belangrijke ondersteunende functies zoals de CIO, de HR Manager en de Chief Marketing Officer. Om zich op het vlak van HR te versterken, nam Across Technology vorig jaar Engenia Consulting over. Across Technology is georganiseerd in twee afdelingen, Transformatie en Communicatie en heeft 15 medewerkers. De aangeboden diensten situeren zich op het vlak van strategische ondersteuning, geïntegreerd transformation management, change management, content marketing en interne (change)communicatie.

“Deze samenwerking stelt ons in staat met onze strategische diensten nog meer leden van de C-suite te bereiken,” zegt Ludo Van den Kerckhove, managing partner van Across Technology en verantwoordelijk voor de afdeling Transformatie. “Tegelijk kunnen de methodologieën die wij ontwikkelden voor HR en IT door Delaware Consulting toegepast worden op andere domeinen.”

“Onze diensten in content marketing betekenen een belangrijke versterking voor de activiteiten van Delaware Digital,” zegt José Delameilleure, managing partner van Across Technology en verantwoordelijk voor de afdeling Communicatie. “Anderzijds sluiten onze change communicatiediensten perfect aan bij de implementatieprojecten van Delaware Consulting.”

De overname gaat met onmiddellijke ingang in en alle personeelsleden van Across Technology worden door Delaware Consulting overgenomen. Across oprichter Peter Hinssen wordt onafhankelijk bestuurder in de Raad van Bestuur van Delaware Consulting International.