Pi-Software lanceert e-learningplatform Quizm

quizmPi-Software, een bedrijf uit Lokeren met meer dan 10 jaar ervaring in het programmeren van websites en webapplicaties op maat kondigt de lancering aan van Quizm, een een online e-learning platform. “Deze veelzijdige software concentreert zich vooral op online testen en examens”, zegt Pieter Laceur, eigenaar van PI-Software.

“De mogelijkheden voor klanten die Quizm gebruiken zijn legio: men kan het gebruiken om de productkennis van verkopers te verbeteren, de kennis van een HR-policy na te gaan en zelfs om selectieproeven voor een openstaande vacature te organiseren. Ook examens na een bepaalde cursus kunnen in het systeem worden georganiseerd. Dit kan dan hand in hand gaan met het automatisch bezorgen van certificaten als het examen succesvol is afgelegd.”

Omdat niet elk bedrijf hetzelfde gestructureerd is, zijn er tal van instellingen voorzien zodat de software aangepast kan worden aan de noden en structuur ervan. Deze flexibiliteit komt ook terug in de rapportage en grafieken.

Met de lancering van Quizm toont Pi Software opnieuw dat het in staat is om toepassingen te schrijven die helpen om de de administratie of workflow binnen bedrijven te vereenvoudigen. “Software moet voor een bedrijf werken en niet omgekeerd. We hebben niet voor niets voor de slogan “Your imagination, our knowledge”, gekozen”, besluit Pieter Laceur.