GENT – PieSync heeft in de lijst van G2 Crowd een plaats bemachtigd bij de vijftig beste kleine softwarebedrijven van 2018. Het snelgroeiende Gentse platform voor tweerichtingssynchronisatie van gegevens prijkt op de 39ste positie.

G2 Crowd, het toonaangevende platform voor recensies van zakelijke oplossingen, heeft de lijst van beste kleine, middelgrote en grote softwarebedrijven ter wereld bekendgemaakt. Zakelijke softwaregebruikers konden recensies over hun ervaringen met softwaremiddelen achterlaten en die beslisten over de uiteindelijke rankschikking.

“Deze erkenning door G2 Crowd geeft duidelijk aan dat we onze missie waarmaken. Onze focus om de beste oplossing te zijn door zonder complexiteit zakelijke toepassingen te verbinden, wordt hier door de mening van onze klanten weergegeven”, zegt Ewout Meyns, oprichter en ceo van PieSync.

PieSync zorgt ervoor dat bedrijven hun toepassingen in enkele minuten en met weinig of geen kosten kunnen verbinden. Klanten zijn daardoor in staat om de waarde van hun gegevens te verhogen door hun databases in realtime schoon, gesynchroniseerd en actueel te houden. Het bedrijf telt 20 medewerkers.

Grote namen

In de categorie van PieSync kroonde het Amerikaanse 15Five zich tot de beste. Bij de middelgrote bedrijven was dat ook een bedrijf uit de Verenigde Staten, namelijk Mailchimp. In de lijst van softwaregiganten verschijnen Amerikaanse namen zoals Slack Technologies en Google, en het Canadese Shopify op het podium.