Pinguin Productions geeft Engels boek over Ronde van Vlaanderen uit

aaaarvNaar aanleiding van 100 jaar Ronde van Vlaanderen, hebben het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde en uitgever Geert Vandenbon van Pinguin Productions uit  Balegem in 2013 een leuk en handig weetjesboek over de Ronde van Vlaanderen uitgegeven.

Omdat de vele Engelstalige bezoekers van het Centrum Ronde van Vlaanderen op hun honger bleven, komt er nu ook een Engelse versie van het boek: 100 x The Tour Of Flanders. Het boek zal beschikbaar zijn op 18 november, de dag waarop het startschot wordt gegeven van de Gentse zesdaagse, traditioneel een trefpunt voor vele Engelse wielerliefhebbers. Ook tijdens de eindejaarsperiode en het klassieke wielervoorjaar lijkt het Engels trouwens steeds vaker de voertaal in het Oudenaardse Ronde-museum.

“Het boek zal trouwens niet alleen wielerliefhebbers kunnen bekoren, want het is ook een smaakvol relatiegeschenk voor ondernemingen die zaken doen met Angelsaksiche bedrijven”, zegt Geert Vandenbon . “In alle continenten vind je wielerliefhebbers die met grote ogen kijken naar de mooiste wielerkoers ter wereld, hier bij ons in de Vlaamse Ardennen. Het werkje is een blijvend aandenken aan Vlaanderen, aan koers, aan het bedrijf dat het cadeau heeft gedaan. Vandaar dat we voor bedrijven die grote oplages willen delen, ook met voordelige pakketprijzen werken.”