Kingslize uit Aalst en Pita & Pizza Hakyemez uit Gent mogen zich de best beoordeelde bezorgrestaurants van 2016 noemen. Deze bekroning hebben ze te danken aan de honderdduizend beoordelingen op kwaliteit en bezorging die het afgelopen jaar op de eten-bestelsite Pizza.be werden geplaatst. De Turkse keuken en pizzazaken blijken enorm populair te zijn. In zowat elke Vlaamse stad werd een pizzeria tot best beoordeelde bezorgrestaurant verkozen. Pizzeria Kingslize in Leuven is als beste in België beoordeeld.

In Aalst vervolledigen Pizza Talla en Pitza Service de top 3 van best beoordeelde bezorgrestaurants in 2016. Voor El Khattabi en El Sassi van Kingslize Aalst is de bekroning een mooi teken van erkenning: “We zijn heel erg trots. We kiezen ervoor om onze klanten zo goed mogelijk in de watten te leggen met een vernieuwd concept. Het is de totaalervaring die klanten weten te smaken: stiptheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.”

Fethullah en Veli van Pita & Pizza Hakyemez uit Gent vielen met hun zaak eveneens in de prijzen. “Klant is koning, dat is ons motto in onze zaak. We willen beter zijn dan anderen en hechten extra belang aan de kwaliteit van producten en hygiëne. We zijn super trots en willen onze klanten graag bedanken.” Pizza Cesar en Sezer Snack maakten de Gentse top 3 compleet.

Honderdduizenden Belgen vinden maandelijks hun weg naar Pizza.be, het dochterbedrijf van Takeaway.com. “Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform. Het aanbod op Pizza.be wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is”, aldus Siska De Lombaerde.