Pizza Heat uit Berlare is Oost-Vlaams bezorgrestaurant van het jaar

00000000000pizzzaheatPizza Heat uit Berlare mag zich dit jaar het beste bezorgrestaurant van Oost-Vlaanderen noemen en wint de award BezorgTopper, uitgereikt door etenbestelsite http://www.just-eat.be. Ook op Vlaams niveau eindigt het bezorgrestaurant knap tweede. In de provinciale ranking gaat Pizza Heat de bezorgrestaurants Twenty-Six uit Gavere en Boston Pizza Burgers Lede uit Lede vooraf.

Via de website of de mobiele applicatie(s) – zo’n 40% van de consumenten bestellen hun snelle hap nu via de mobiele applicatie, 60% verkiest nog steeds de website – bestellen tienduizenden hongerige consumenten maandelijks maaltijden die thuis bezorgd worden. Via de website van de steeds populairder wordende app van just-eat.be delen ze daarna hun ervaringen in een review. Op basis van meer dan 50.000 die reviews is Pizza Heat dus verkozen tot beste Oost-Vlaamse bezorgrestaurant.

Gharzal Achmed, zaakvoerder van bezorgrestaurant Pizza Heat, toont zich bijzonder tevreden met de award: “Als zaakvoerder ben ik erg trots en blij dat onze harde werk nu beloond wordt. Het komende jaar zullen we onze eerste plek zo goed mogelijk verdedigen door klanten te blijven verwennen met service en kwaliteit.”

Kenneth Wijngaarde, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Met de jaarlijkse award BezorgTopper belonen we graag zij die dagelijks streven naar kwaliteit en service, gewaardeerd door hun klanten. Tegelijkertijd willen we al onze 750 bezorgrestaurants continu aansporen nog beter te doen.”

Op basis van meer dan 50.000 klantenbeoordelingen uit heel België, zet JUST-EAT.be voor het derde jaar op rij de beste bezorgrestaurants in de schijnwerpers met de award van BezorgTopper. Om kans te maken op deze nominatie moet het restaurant consequent een uitstekende rating ontvangen op gebied van kwaliteit, service en bezorging.