Poker Jeanstore opent winkel in Deinze KoopCenter

poker_jeans_store_brabant_wallon_20160421_30667Poker is een merk van het Waalse bedrijf Promotex International, met hoofdzetel in Waterloo. In Wallonië en Brussel baat het bedrijf zestien winkels uit en in Vlaanderen waren er tot nu toe twee, met name in Lennik en Ronse. Daar komt nu dus ook in Deinze een shop bij.

“Ik meen te mogen zeggen”, zegt CEO Laurent Allardin dat we de afgelopen dertig jaar uitgegroeid zijn tot een echte referentie in jeans en casualkledij, die we natuurlijk ook te koop aanbieden via onze webshop.”

Toch blijft het bedrijf volop geloven in de unieke beleving die het zijn klanten in fysieke winkels met een oppervlakte van 200 tot 400 vierkante meter kan aanbieden. “Ons aanbod bestaat uit broeken, hemden, vesten en pulls van de belangrijkste jeans- en vrijetijdskledingmerken en daarnaast hebben we ook een eigen Poder-merk ontwikkeld”, geeft Laurent Allardin aan. “We zijn ervan overtuigd dat onze keuze om specifiek te focussen op jeans ons heeft geholpen om een bepaalde expertise te ontwikkelen waar de klanten duidelijk behoefte aan hebben. Daarom ook hanteren wij de regel dat klanten die niet 100% tevreden zijn, hun geld terugkrijgen. In Wallonië en Brussel hebben we een stevige reputatie opgebouwd. Er is geen enkele reden waarom we dat ook in Vlaanderen niet zouden kunnen.”

Het bedrijf pakt de uitbreiding naar Vlaanderen alvast voorzichtig aan. Nadat de winkels in Ronse en Lennik nog dicht bij de taalgrens lagen, is die in Deinze de eerste die wat “dieper” in Vlaanderen ligt.