DE PINTE – Marktonderzoeksbureau Profacts heeft de activiteiten en kernmedewerkers van ICMA Group uit Waterloo overgenomen. Daarmee zet het Oost-Vlaamse marktonderzoeksbureau verder in op groei.

Profacts werd in 2006 in het leven geroepen door Timothy Desmet en Stijn de Rammelaere. Het snelgroeiend, flexibel en dynamisch marktonderzoeksbureau is gespecialiseerd in kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek, datamining oplossingen en neuro-onderzoek. Midden 2017 werd Carine Vaeremans aangetrokken als managing director.

Dankzij de overname van ICMA Group worden de diensten van Profacts verder uitgebreid. Managing director Carine Vaeremans van Profacts: “Naast het bestaande onderzoeksaanbod zullen ook de unieke ICMA-modellen rond customer performance, people performance, 3S employer branding en customer experience bij Profacts verder ontwikkeld en ondersteund worden.”

De kernmedewerkers van ICMA Group vervoegen het team van Profacts. Naast het kantoor in De Pinte bij Gent is Profacts nu ook actief in Brussel.