PwC opent officieel nieuw kantoor op Ghelamco site

philippePwC opent officieel zijn nieuwe kantoor op de Ghelamco site in Gent, waar zowat  200 medewerkers al sinds begin dit jaar actief zijn in audit, tax en consultindiensten.

PwC is al sinds november 1998 aanwezig in de Arteveldestad, toen het er kort na de fusie tussen Coopers & Lybrand en Price Waterhouse een kantoor opende. Dat was gevestigd boven het Zuid Shopping Center, met name om van daaruit van dichtbij de West- en Oost-Vlaamse klanten te kunnen bedienen.

De afgelopen zeventien jaar is PwC erin geslaagd om uit te groeien tot een belangrijke speler in het Oost- en West Vlaamse bedrijfsleven en dat vertaalde zich ook in de eigen groei, met de overnames van respectievelijk S&V Management Consultants en Ascure, twee belangrijke dienstverleners, respectievelijk in supply chain management en IT-beveiliging.

“De universiteit en de vele onderwijsinstellingen zorgen ervoor dat Gent een echte talentpool is”, zegt Saskia Rademaekers, woordvoerster van PwC. “Daarnaast is de regio rond de stad bijzonder dynamisch en vinden we er een hele waaier aan innovatieve bedrijven, met name in sectoren zoals it, biotechnologie, farma, machinebouw en energie.

“We zijn bijzonder verheugd met onze nieuwe locatie”, zegt Philippe Vyncke, Partner and Markets Leader, PwC Belgium. “We beschikken er uiteraard over ruime en goed ingerichte kantoren, maar door de ligging vlak aan de E17, de E40 en de R4, zijn we nog gemakkelijker bereikbaar voor onze klanten.”