Quatre Mains wint prijzen in Tokyo

aaaquatremainsaaaquatremainsaqOp 9 oktober 2014 vond in de Japanse hoofstad Tokyo de achtste editie plaats van de uitreiking van de Pentawards. Dat is de enige competitie op wereldniveau waar de beste verpakkingsontwerpen worden bekroond.

Quatre Mains, een bedrijf uit Maldegem, dat gespecialiseerd is in verpakkingsdesing kon de internationale jury van vakspecialisten, met daarin een aantal van de meest vermaarde ontwerpers ter wereld,  bekoren met een verfrissende jungle van theeblaadjes in het ontwerp van Delhaize Ice Tea Infusion en met het “fresh of the market” ontwerop de Best Choice verpakkingen van Special Fruit.

Het is voor de vijfde keer dat Quatre Mains deelneemt aan de Pentawards en het is ook voor de vijfde keer dat het bedrijf een bekroning in de wacht sleept.

“De Pentawards zijn voor onze sector wat de Oscars zijn voor de filmindustrie”, zegt Patrick De Grande, managing director van Quatre Mains. “We hebben er nu na vijf deelnames al negen in handen. Het spreekt voor zich dat we daar bijzonder trots op zijn. In een tijdperk waarin verpakkingen eigenlijk de nieuwe advertising zijn, maar waarin ze net als de technologie voortdurend evolueren, moeten onze designers altijd opnieuw de grenzen van hun creativiteit aftasten. Dit is een bekroning voor ons hele team en uiteraard een uitstekende motivatie om op dezelfde weg voort te gaan en onze klanten verpakkingsoplossingen aan te bieden die de verkoop van hun producten een stevig duwtje in de rug geven.”