Queaso Systems trok vorig jaar acht nieuwe medewerkers aan

0000000000000000000000000queasountitledHet Gentse IT-consultingbedrijf Queaso Systems mag terugkijken op een mooi jaar 2015. “Onze focus op het finetunen van de service rond maatsoftware en op IT-consultancy werpt zijn vruchten af”, zegt CEO Filip De Sutter tevreden.

Vandaar dat het bedrijf vorig jaar acht nieuwe medewerkers kon aantrekken. Het gaat om vijf softwareontwikkelaars, twee businessanalisten en een Human Capital Manager. “We werken ook hard aan onze employer branding”, geeft Filip De Sutter aan, “zodat IT consultants weten dat ze bij ons kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, een goede balans tussen werk en privéleven en individuele carrièrebegeleiding.” 

Queaso Systems maakt een duidelijk onderscheid tussen IT Consultancy enerzijds en snel en efficiënt opgeleverde maatsoftware anderzijds, en ook dat is een factor die volgens Filip De Sutter IT-professionals kan overtuigen om bij zijn bedrijf aan de slag te gaan.

Het bedrijf heeft overigens de ambitie om de groeiprestaties ook de komende jaren voort te zetten en verwacht ook dat het die ambitie zal kunnen waarmaken omdat naadloos inspelen op de vragen van de klanten meer dan ooit loont.  “Dat betekent”, zegt Filip De Sutter nog, “dat we zeker ook dit jaar nog een aantal nieuwe professionals zullen aantrekken.”