Queaso Systems wordt strategische partner van LEAD-IN

FilipFilipHandshakeHet Gentse ITC consultingbedrijf Queaso Systems heeft voor een periode van drie jaar een partnerschapsakkoord ondertekend met LEAD-IN, de nieuwe naam van de vroegere Vlaamse Management Aossiciatie. Queaso Systems wordt meteen ook één van de belangrijkse sponsors van LEAD-IN.

Sinds eind vorig jaar waait er een nieuwe wind door de Vlaamse Management Associatie die zich ook vertaalde in een nieuwe naam en een nieuw logo. Met de focus op leiderschap wil LEAD-IN zich onderscheiden van andere organisaties die zich richten tot managers, zoals VKW, Voka of het VBO. Naast die beweging van management naar leiderschap, zijn er nog veranderingen in de positionering. Waar de VMA vroeger focuste op een Vlaams publiek, wil LEAD-IN ook bedrijfsleiders uit Franstalig België en buitenlandse managers in België aanspreken. In de vernieuwde raad van bestuur zit  naast managers van klassieke ondernemingen bijvoorbeeld ook Arnaud Raskin, die de inzichten die hij met zijn Mobile School opdeed bij Latijns-Amerikaanse straatkinderen,  omvormde tot specifieke bedrijfsopleidingen.   De organisatie wil niet één bepaalde leiderschapsstijl promoten, maar vooral een denktank zijn rond alles wat met leiderschap te maken heeft.

De organisatie tekende nu dus een samenwerkingsakkoord met het Gentse Queaso Systems dat de de strategische IT Partner van de organisatie wordt om haar digitale strategie te implementeren. “We zullen van nabij samenwerken”, zegt Filip De Sutter, CEO van Queaso, “om ervoor te zorgen dat de visie van LEAD-IN op de digitale snelweg gehoord wordt. Er is al een nieuwe website van één pagina beschikbaar, maar we werken nu aan een volledig vernieuwe website met daarachter een back-office systeem dat aan alle administratieve noden van de ondernemersvereniging beantwoordt.”

Queaso Systems zal in alle online en offlinecommunicatie van LEAD-IN ook duidelijk zcihtbaar zijn als sponsor en medewerkers van Queaso Systems krijgen de kans om aanwezig te zijn op alle events die LEAD-IN organiseert.

Ook Filip Van Pottelbergh, die naast zijn job als sales- en marketingverantwoordelijke van Fuji Film, sinds enkele maanden ook algemeen secretaris is van LEAD-IN toont zich verheugd over de samenwerking met Queaso Systems, dat de jongste jaren uitgroeide van een tweemansbedrijf tot een organisatie met zestien medewerkers.