BUGGENHOUT – De bedrijfswereld digitaliseert en daar speelt Stefan Van Lierde handig op in. Met zijn eenmanszaak Quizzmaster.be organiseert hij al jaren quizzen voor bedrijven. Die zal hij voortaan ook digitaal aanbieden.

Quizzmaster.be pakt uit met een gloednieuw concept dat naadloos aansluit bij de economische realiteit. De quizzen van Stefan Van Lierde krijgen immers een digitale kwinkslag.

“Vooral bedrijven, verenigingen, organisaties en scholen die zelf onvoldoende tijd of kennis hebben om een quiz uit te werken, vinden het concept interessant”, legt Stefan Van Lierde, zaakvoerder van Quizzmaster.be, uit. “Mijn multimediale zaalquiz bestaat al heel lang. Nu voeg ik daar nog een buzzerquiz en online quiz bij.”

Interactief en op maat

De buzzerquiz maakt gebruik van keypads met open- en meerkeuzevragen, en is bovendien zeer interactief. Ze wordt op maat van de klant uitgewerkt met naam, logo, foto’s, muziek, enzoverder, maar ook duurtijd en moeilijkheidsgraad.

”Het is de ideale afsluiter voor een teambuilding of bedrijfsfeestje”, aldus Stefan Van Lierde. “De online quiz verloopt helemaal via tablet of smartphone. Deelnemers kunnen individueel spelen of het tegen elkaar opnemen. Ik kan het concept bovendien helemaal opbouwen in de vorm van een traditionele zaalquiz, maar ook als ludieke test na een seminarie of een productopleiding.”

Naast quizzen voor bedrijven en organisaties, luistert Quizzmaster.be ook communie- en verjaardagsfeesten, jubilea, op met een quiz.