Regis Consult opent kantoor in Zwijnaarde

aaaaaaRegisGentRegis Consult is gespecialiseerd in detachering, werving & selectie en assessment van hoogopgeleide profielen, voornamelijk voor industriële projecten.

“Wij stemmen verwachtingen van kandidaten en opdrachtgevers op elkaar af. Een geslaagde match tussen uitdagende jobs en professionals is ons streefdoel”, zegt managing director Koen De Clerck. “Ik zweer bij een no-nonsense aanpak. Ik ben zelf technisch geschoold en door mijn ervaring als technisch consultant en nu zaakvoerder heb ik beide kanten van de tafel gezien. Ik kan dus goed de vertaalslag  maken naar kandidaten en klanten en dat geldt voor iedereen in ons team”.

Regis Consult maakt zich sterk dat het kandidaten niet aan een job helpt, maar wel aan een carrière. “Kandidaten gaan vast aan de slag bij één van onze interessante opdrachtgevers of we detacheren hen je op projectbasis of op lange termijn” geeft Koen De Clerck aan. “Ook zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor projectwerk.”

Begin november opende Regis Consult, dat zijn hoofdkantoor heeft in Wommelgem, een nieuw kantoor in Zwijnaarde.  “Kandidaten uit Oost- en West-Vlaanderen kunnen zo de files vermijden en tegelijk kunnen we zo gemakkelijker de contacten met onze Oost- en West-Vlaamse klanten intensifiëren. Vanuit deze moderne vestiging kunnen we kandidaten interviewen, kandidaat en klant op de hoogte brengen van onze dienstverlening, evenementen, enzovoort.”

Regis Consult is ervan overtuigd dat de vraag om hoogopgeleide profielen in te zetten voor projectwerk alleen maar zal toenemen en maakt zich sterk om die vraag nu ook snel en flexibel vanuit Gent te kunnen beantwoorden.