De vzw Rond de Watertoren houdt op 22 februari een spreekavond voor bedrijven uit Deinze. Daarvoor nodigt de bedrijventerreinvereniging Bart De Waele uit. Als ceo van het Gentse digitale reclamebureau Wijs komt hij op een allesomvattende manier de wereld van de technologie binnen een bedrijf uitklaren.

“Geen enkele ondernemer kan er nog onderuit: technologie bepaalt zeer sterk de werking van het bedrijf, het aankoopgedrag van de klanten en de samenwerking met leveranciers”, zegt Bart De Waele van Wijs. Het bedrijf uit Gent helpt bedrijven en organisaties om een doeltreffende communicatie uit te bouwen. Dat gebeurt op maat van en in samenwerking met de klant. De Waele probeert een antwoord te bieden op de vraag hoe we best met die technologie omgaan en hoe ver een ondernemer er in moet meegaan. “Ook de technologieën die nog op ons afkomen en hoe bepalend die zullen zijn voor het ondernemerschap, komen aan bod.”

Bedrijventerreinvereniging Onder de Watertoren vzw zet zich in voor de belangen van alle bedrijven op de industriezones 4, 5, 6 en de Kortrijksesteenweg van Deinze. Daarvoor gaat het een open en constructieve dialoog aan met de stad Deinze. De vereniging richt zich op de pijlers wegenwerken, mobiliteit, ruimte en milieu, de arbeidsmarkt, veiligheid en netwerking. Onder de Watertoren vzw ijvert zo voor efficiënter en aangenamer ondernemen in de regio.