GERAARDSBERGEN – S-bikes uit Geraardsbergen is verkozen tot beste fietsenwinkel in de provincie Oost-Vlaanderen. Rudyco uit Hamme volgt op een tweede plaats.

De Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme ANWB verkoos voor de 21ste keer de Tweewielerwinkel van het Jaar. In alle Nederlandse en Vlaamse provincies konden consumenten stemmen op hun favorieten. Daarbij gaven ze een beoordeling op klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, assortiment en kennis van de medewerkers.

Net zoals vorig jaar gaat in de provincie Oost-Vlaanderen S-bikes met de eerste prijs aan de haal. De fietsenzaak uit Geraardsbergen kreeg van 241 consumenten een gemiddelde score van 9,8 op 10.

Op de tweede plaats eindigde Rudyco uit Hamme. Fietsen Schollaert uit Lede en Fietsen Stefan uit Balegem delen de derde plaats.

Algemene winnaar

De komende weken gaat ANWB op zoek naar de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar. Een vakjury zal de provinciale winnaars één voor één bezoeken en de ondernemers achter de zaken interviewen. Bovendien wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en krijgen de winkels bezoek van een Mystery Shopper die een rapport uitbrengt.

Op 4 maart, tijdens de Bike MOTION Benelux, wordt het algemene resultaat bekendgemaakt.