BEVEREN/WETTEREN – Twee Oost-Vlaamse bedrijven zijn in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de SafeShops Awards. Het Wetterse Smartphoto werd logistiek kampioen. 24pharma uit Beveren kroonde zich tot meest klantvriendelijke zaak.

Voor de tweede keer op rij werden de Safeshops Awards uitgereikt, een initiatief van Safeshops.be dat daarmee het vertrouwen van consumenten in online shoppen wil verhogen. Meer dan 4.200 online shoppers beslisten mee over de winnaars in deze wedstrijd voor de e-commercesector.

Voor de prijs van Logistic Champion gaven criteria als duidelijke info rond verzendkosten, betrouwbaarheid en snelheid van de levering en een correcte afhandeling van retourneren de doorslag. De online consument wist daar de logistieke diensten van Smartphoto duidelijk te smaken want het bedrijf uit Wetteren kroonde zich de beste bij de grotere bedrijven.

Klant centraal

Bij de award voor Customer Friendliness ging de hoofdprijs bij de middelgrote bedrijven naar 24pharma uit Beveren. Toegankelijkheid van en ervaring met de klantendienst beslisten samen met de vriendelijke en snelle service over de overwinning. Klanten kunnen bij 24pharma vragen stellen via chat, telefoon en e-mail. Een team van ervaren apothekers en apotheekassistentes staat dan klaar.

“Dit is een bekroning voor onze aanpak waarbij we de patiënt centraal stellen en ultieme klantentevredenheid voorop stellen”, zegt Diederik Matthijs, mede-eigenaar van 24pharma. “Het is dankzij de dagelijkse inzet van het ganse team dat we deze award gewonnen hebben.”