Samdam organiseert vakbeurs rond promo-items in Ghelamco-arena

aaaaawimdhaeseHet Aalsterse bedrijf Samdam Business Gifts Belux NV, één van de grote namen in de sector van relatiegeschenken, promo-artikelen en bedrijfskledij, organiseert op 8 en 9 september 2015 in de Gentse Ghelamco Arena 2015 de zevende editie van GiftFair, een internationale vakbeurs rond deze producten.

Deze afspraak voor professionele bezoekers is geen one man show van Samdam. De beurs wordt georganiseerd in samenwerking met leveranciers van Samdam uit binnen- en buitenland. Op dit moment zijn er al 40 exposanten ingeschreven, afkomstig uit eigen land maar ook uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen en Roemenië. In dat laatste land opende Samdam vorig jaar een eigen, moderne zeefdrukkerij annex een borduuratelier. Organisator Wim D’haese van Samdam maakt zich dan ook sterk dat op GiftFair 2015 het grootste assortiment promotietextiel en werk- en bedrijfskledij zal getoond worden, met meer dan 50 merken die alle stijlen en prijsklassen vertegenwoordigen.

De beurs groeit ook elk jaar. Voor de editie 2015 werden een aantal grote namen voor het eerst ingeschreven: Berghoff, Solis, Le Creuset en Spaas Kaarsen nemen voor het eerst deel. Een bevestiging dat zij geloven in het potentieel van het initiatief.

De bezoekers krijgen in de exporuimte met zicht op het veld van voetballandskampioen AA Gent een breed gamma aan artikelen te zien. Daarnaast komen ze ook in contact met unieke aanbiedingen van de exposansten en met doorlopende presentaties van spaar- en motivatie-acties. Er worden ook nieuwe ideeën voorgesteld voor salespromoties en fundraisings, en totaaloplossingen rond promo-acties. Bovendien is de beurs naar het zeggen van Luc D’haese een unieke gelegenheid voor het verzamelen van info over eindejaarsgeschenken of het onderhandelen  van relevante opties in dat verband.

De vakbeurs is enkel toegankelijk voor personen uit bedrijven of verenigingen en mikt niet op particulieren. De toegang is gratis maar vooraf inschrijven is wel verplicht (www.giftfair.be).