Met het verzilveren van een ISO 9015:2015-certificaat heeft FBss het vooropgestelde doel behaald. Na het behalen van het VCA-certificaat vorig jaar, waarmee het bedrijf uit Temse haar veiligheid kon aantonen, had FBss de ambitie om het beleidsvoornemen naar consistentie, continue verbetering en klantentevredenheid vast te leggen in een ISO-9001:2015 certificatie. Samen met Cryus, een adviesbureau uit Berlare, legde FBss zich toe op die nieuwe doelstelling.

In het kader van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 controleerde Stijn De Ryck van Cryus de verschillende processen van FBss en analyseerde hij de klachten en verbetersuggesties van klanten. Bovendien werkte De Ryck de structurele aanpak met betrekking tot kwaliteit en tevreden klanten verder uit en coachte hij Frederik Bohy van FBss bij de sturing van het ISO 9001-systeem en de sturende processen. Met een positief resultaat tot gevolg, want het certificaat werd behaald. De ISO 9015:2015-norm benadrukt de effectiviteit van de bedrijfsprocessen van FBss, dat gespecialiseerd is in het reviseren en herstellen van platenwarmtewisselaars.

FBss is een zelfstandig bedrijf en één van de meest toonaangevende ondernemingen in Vlaanderen voor de revisie van platenwarmtewisselaars. De kracht van FBss ligt in de flexibiliteit waarmee het zijn klanten tegemoet treedt. Het bedrijf uit Temse is in Vlaanderen, Wallonië en Zuid-Nederland werkzaam. Cryus legt zich toe op adviesverlening rond kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, energie, MVO en managementsystemen. Daarnaast verzorgt Cryus ook diverse opleidingen in deze domeinen.