Santens Dhondt blijft groeien en opent nieuwe winkel in Brugge

winkel_Santens_Dhondt2 De Gentse groep Santens Metaalwaren bewijst dat ondernemerschap ook loont in een sector die niet meteen vaak voor het voetlicht komt. De groep nam eerder IJzerwaren Vertommen uit Sint-Niklaas over  en voegde daar in 2013 het Brugse Dhondt Beslag & Techniek aan toe.

“Ook Santens Kempen uit Grobbendonk en Santens Automatics uit Gent varen onder de groepsvlag”, legt marketingverantwoordelijke Bart Coudenys uit. “Met drie regionale vestigingen en 50.000 producten op voorraad in bouwbeslag, deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werfbenodigdheden, gereedschap, machines en elektronisch bouwbeslag zijn wij een hofleverancier van de Belgische bouwsector. De knowhow die onze medewerkers via een jarenlange ervaring hebben opgebouwd en het feit dat wij dagelijks leveren met eigen transport, zijn extra troeven.”

In een tijd waarin de levenscyclus van bedrijven steeds korter lijkt te worden en waarin dagelijks de roep klinkt om te innoveren en zichzelf opnieuw uit te vinden, bewijst Santens in ieder geval dat ook een tachtigjarige familie-onderneming die actief is in een traditionele sector heel modern kan denken om zichzelf in stand te houden en te groeien.

Op 4 en 5 september houdt Santens Dhondt opendeurdagen ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe winkel aan de Dirk Martensstraat 18, Waggelwater, Brugge.