Na tien jaar trekt het Gentse team van Select Human Resources de deuren aan de Hubert Frère Orbanlaan achter zich dicht om eind deze maand te verhuizen naar een nieuw kantoor. Dat bevindt zich anderhalve kilometer verderop, in de Quantum Building aan het Oktrooiplein. “Omwille van de groei werd het nodig een groter kantoor te betrekken. Quantum Building is een toplocatie aan de rand van de stad, vlot bereikbaar voor kandidaten uit alle hoeken van de provincie”, zegt Marije Nieuwenhuis, office manager bij Select Human Resources Gent.

De afgelopen jaren werd het Gentse team versterkt met drie nieuwe collega’s. Dat zette de teller op vijf. Binnenkort start een zesde medewerker. “Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat een brede waaier aan HR-diensten levert, steeds met ervaren personeel waarvan het aantal blijft toenemen”, aldus ceo Bart Gonnissen. Naast interim is Select Human Resources actief bezig met werving en selectie, outplacement, executive search, consultancy en loopbaanbegeleiding. “Om kwaliteit en maatwerk te kunnen leveren is de locatie van je kantoren extreem belangrijk. De omgeving van het Oktrooiplein is enorm opgewaardeerd door de stad, en dat past perfect bij wat we als bedrijf willen uitstralen.”

De geschiedenis van Select Human Resources gaat terug tot 1987, toen onder een andere naam. Select Human Resources had toen één kantoor in Brussel en drie medewerkers. Sinds 2004 is het bedrijf in handen van huidig ceo Bart Gonnissen, en stelt het 104 mensen tewerk in België, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag bevindt het hoofdkantoor zich in Antwerpen. Verder beschikt Select Human Resources over kantoren in Brugge, Brussel, Geel, Gent, Gosselies, Hasselt, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik, Menen, Moeskroen, Mont-Saint-Guibert, Turnhout, Waregem en Zaventem.