Seven Miles breidt activiteiten in Oost- en West-Vlaanderen uit

zkatrmichSeven Miles uit Hove is in 2008 opgericht door Sandra Peeters en bestaat uit een team van hr-experten die de groei en rendabiliteit van kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunen dankzij een strategisch en resultaatgericht personeelsbeleid. “We trekken zevenmijlslaarzen aan om ervoor te zorgen dat bedrijven “great places to work” worden voor medewerkers die er echt voor gaan”, zegt Sandra Peeters.

Seven Miles heeft nu  Katrien Miechielssens (foto) aangetrokken om de activiteiten voort uit te bouwen in Oost- en West-Vlaanderen. We hadden al langer de ambitie om Seven Miles regionaal uit te breiden. Met Katrien hebben we een gedreven onderneemster gevonden die haar schouders onder dit project wil zetten, geeft Sandra Peeters aan.

Vanuit het hoofdkantoor in Hove (Antwerpen) ondersteunt Seven Miles al enkele klanten in West- en Oost-Vlaanderen, maar Sandra Peeters vindt dat de afstand eigenlijk niet strookt met de nabijheid en persoonlijke aanpak die Seven Miles hoog in het vaandel draagt. Met regionale kantoren in Wetteren en Oostkamp wil Seven Miles een lokale en betrouwbare hr-partner zijn voor ondernemers in Oost- en West-Vlaanderen.

Katrien Miechielssens is zaakvoerster van Retec Instruments en al 25 jaar onderneemster in hart en nieren. Nu de strategische fundamenten bij Retec zijn gelegd is voor haar de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Haar ambitie is om ondernemers te helpen bij hun groei en bij de uitbouw van hun team.

In Oost-Vlaanderen vindt Seven Miles onderdak in de moderne kantoren van Retec Instruments in Wetteren. In het najaar zullen daar de eerste ontbijtsessies en opleidingen georganiseerd worden. Oostkamp, bij Brugge, wordt de uitvalsbasis voor de dienstverlening in West-Vlaanderen.