Sevenedge uit Temse gaat op in BLISS. Dat is de innovatieve makerstudio van Happiness uit Vilvoorde. Oprichters van Sevenedge, Frederiek Pascal en Dries Schaballie, zullen er het productieteam versterken. Ook een aantal medewerkers maken mee de overstap. “Na 10 jaar Sevenedge was het voor ons tijd voor een volgende stap, waarbij we onze expertise konden inzetten in een groter verhaal”, aldus Frederiek Pascal.

Sevenedge volgt al tien jaar de snel oprukkende technologische revolutie in de marketingsector vanop de eerste rij. Ook nu is het bedrijf uit Temse voorloper in België op het vlak van augmented reality (AR) en virtual reality (VR). “Dankzij de integratie bij Happiness hebben we nu de kans om onze technische en creatieve kennis op een groter netwerk van klanten en cases toe te passen”, legt Dries Schaballie uit. “Onze kennis van deze technologie zorgt voor een compleet nieuwe klantenervaring. Dat is exact waar merken zich morgen meer en meer in kunnen onderscheiden.”

Vooral de knowhow van het team van Sevenedge op het vlak van AR en VR wordt een troef voor Happiness. “We ambiëren om van Happiness een one stop agency te maken”, zegt ceo van Happiness Karen Corrigan. “Het in huis halen van de AR/VR-expertise van Sevenedge is voor ons een logische stap in onze evolutie.” Ook Kris Hoet, verantwoordelijk voor innovatie, beaamt: “VR en AR zullen de komende jaren een revolutie betekenen voor de manier waarop we entertainment, retail, sport, cultuur, toerisme, zorg en andere menselijke belevenissen zullen ervaren. Dat we die knowhow nu intern kunnen aanspreken, biedt een waaier aan opportuniteiten.”