Showpad app nu ook beschikbaar op Windows

0000000000000000showpadShowpad is in 2011 opgericht door Pieterjan Bouten – onlangs nog uitgeroepen tot “strafste Gentenaar” in de categorie “ondernemers” – Louis Jonckheere en Peter Minne en richt zich op het productiever maken van salesteams en op het geven van meer inzicht in de salescontent van de marketingafdelingen. Showpad heeft ondertussen in zowat de hele wereld klanten weten te overtuigen, waaronder ook  multinationals zoals Xerox, Audi en BASF. Het bedrijf zet tegen een sneltreinvaart zijn ongebreidelde groei voort.

Sinds deze week is de app ook beschikbaar op Windows. Showpad bestaat uit een online platform en een mobiele app. Via het online platform kan marketing al het verkoopmateriaal beheren en verdelen. Dankzij Showpad is de marketingafdeling zeker dat de verkoopafdeling over de laatste informatie beschikt.

Een aantal klanten mocht de Windows app enkele maanden uittesten en is naar het zeggen van het bedrijf  unaniem lovend over hoe de Microsoft-ervaring tot leven komt in Showpad. “Via smart swiping ontdek je de nieuwe gebruikersinterface. Dit, gecombineerd met de mogelijkheid om in Windows verschillende apps naast elkaar te laten draaien op het scherm, biedt tabletgebruikers een volledig nieuwe ervaring”, zegt Krishan Gupta, VP Product bij Showpad. “De huidige gebruikers zijn enthousiast over deze eerste Windows-versie en hun waardevolle feedback zal resulteren in een 1.1 versie die binnenkort uitkomt.”