Showpad valt opnieuw in de prijzen in de VS

maxresdefaultShowpad is één met zijn “sales enablement” oplossing die verkopers helpt om snel sterke resultaten te boeken één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa, die al herhaaldelijk in de prijzen viel en een snelle internationale doorbraak realiseert.

Ook vlak voor de kerstvakantie is het Gentse bedrijf, dat ook kantoren heeft in San Fransisco en Londen, door http://www.topsalesworld.com, een publicatie voor topbedrijven in sales en marketing, in het zonnetje gezet met een gouden medaille tijdens een awardceremonie die al voor de zesde keer plaats vond.

Volgens een jury van gerenommeerde specialisten is Showpad een toonbeeld van innovatie en creativiteit waaraan vandaag zo’n grote nood bestaat.

Mede-oprichter Louis Jonckheere (foto) toonde zich bijzonder tevreden met de gouden medaille in de categorie Top Sales & Marketing Productivity Tools.  “Deze award is  een beloning voor het harde werk van ons hele team en een pluim op de hoed van al onze medewerkers. We blijven 100% gefocust op het begrijpen van de actuele sales- en marketingnoden. Meer dan ooit moeten bedrijven immers weer focussen op groei en om te groeien is verkopen onontbeerlijk. We willen voor al onze bestaande en nieuwe klanten de partner zijn die innovatieve technologieën blijft ontwikkelen om fraaie verkoopcijfers mogelijk te maken.”