aaeaaqaaaaaaaaivaaaajdc4nmflnji0ltfmymqtndi3yi04zje0ltuxztg2yzvjmjq0mgHet bedrijf WMH uit Evergem, geleid door zaakvoerder Rob Dingemans, is al veertig jaar een toonaangevende speler in  auditieve en visuele signalisatietoestellen voor de industrie en automotive. Deze toestellen vestigen de aandacht op dreigend gevaar en vragen om een welbepaalde actie.

“Als invoerder van seiners en lichtbakens, van werklichten voor zware materialen,  en als verdeler van materialen voor de verbinding, bescherming en identificatie van draad en kabel, en markeringen dragen we er toe bij dat duizenden arbeiders op een veilige manier hun taken kunnen uitvoeren”, zegt business development manager Laurent Lenaerts (foto).

De voorbije jaren heeft het bedrijf aan zijn gamma diverse producten toegevoegd voor de  verbinding, bescherming en identificatie van draad en kabel. Ook standaardproducten zoals sirenes en schoolbellen maken deel uit van dit gamma. De focus blijft echter op het signalisatiegedeelte. Het bedrijf maakt zich dan ook sterk dat het voor elke mogelijke signalisatietoepassing een oplossing op maat kan bieden tegen concurrentiële prijzen.

“We hebben nu ook een nieuwe catalogus uitgebracht met een perfect overzicht van het hele gamma en hebben daarbij voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl gekozen”, geeft Laurent Lenaerts aan. “Alleen door mee te evolueren kunnen wij als distributeur onze plaats op een vaak snel veranderde markt behouden en uitbouwen. De tien medewerkers van ons bedrijf  bieden de klanten de garantie op kennis, ervaring, service en kwaliteit.”