GENTBRUGGE – Onder de noemer INSUDATA bundelen Sireus uit Gentbrugge en AMS uit Londerzeel-Malderen de krachten. Samen hebben ze 26 jaar ervaring in de ontwikkeling en optimalisatie van beheerspakketten binnen de sector van de verzekeringsmakelaar.

Het nieuwe bedrijf INSUDATA moet de makelaar een nog betere service en dienstverlening garanderen. Het samengesmolten bedrijf zal zowel vanuit Gentbrugge als Londerzeel-Malderen actief blijven en geleid worden door Wim Coekelbergs en Peter De Wilde.

Wim Coekelbergs wordt verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering, de marketing en de communicatie. Peter De Wilde is een softwareontwikkelaar en zal samen met een ervaren team van specialisten instaan voor het technische luik.

Totaaloplossing

INSUDATA focust zich op het verder ontwikkelen en optimaliseren van de applicatie COBRA en de nieuwe SIGURA-applicatie. De synergie tussen beide applicaties is groot en de pakketten zijn complementair. Het bestaat uit geïntegreerde mail, correspondentie, agenda, kalender, koppeling met cloud-telefonie, internet en website.

“Een totaaloplossing die rekening houdt met alle noden van een modern en vooruitstrevend verzekeringskantoor”, zegt Peter De Wilde. “De sector van de makelaar kent een snelle evolutie. De digitalisering van het kantoor is noodzakelijk om de groei te garanderen en de positie binnen de markt te verstevigen. Wij zijn ervan overtuigd dat INSUDATA daar een rol van betekenis in kan spelen.”

De volledige integratie van AMS en Sireus wordt in de komende maanden afgerond.