SINT-MARTENS-LATEM – Enkele jaren na de opstart is SmartPresentations uit Sint-Martens-Latem klaar voor een volgende stap. De groei blijft aanhouden en er wordt nu ook ingezet op het commerciële aspect. Daarbij wordt bovendien gekeken richting de Nederlandse markt.

SmartPresentations is een specialist in het design van PowerPoints en presentatieadvies. Het bedrijf blijft groeien en voegt nu aan het team van presentatiedesigners en storytellers nu ook een commerciële functie toe.

“We hadden enkele jaren nodig om de markt kennis te laten maken met een specialiteit die niet gekend was, maar waar elk bedrijf wel problemen mee heeft”, zegt storyteller Harald Dumoulin. “Onze toegevoegde waarde ligt enerzijds in het feit dat we eerst naar het verhaal kijken en er vervolgens een mooie dynamische of interactieve presentatie van maken. Onze presentaties worden gebruikt voor bedrijfsvoorstellingen, verkoop, events, beurzen en keynote presentaties.”

Over de landsgrens

Met de komst van Marjolein Verschuren wordt het team uitgebreid met een eerste puur commerciële medewerker. “De interesse om bij een eerste voorstelling goed en professioneel voor de dag te komen, is zeker in de markt aanwezig”, legt Marjolein Verschuren uit.

Dat biedt perspectieven om ook naar de Nederlandse markt te kijken. SmartPresentations opende daarom een verkoopkantoor in Sprang Capelle, net over de grens. Bedoeling is om van daaruit de regio’s Zeeland en Noord-Brabant te bedienen.

“SmartPresentations heeft een fantastisch verhaal en een uitzonderlijke dienst. Iedereen kent de flauwe presentaties die we vaak moeten ondergaan. De presentaties van SmartPresentations bieden het grote voordeel dat ze in PowerPoint zijn gemaakt, maar niemand ziet dat door het sterke design, de zinvolle animaties en slideovergangen.”