DENDERHOUTEM – Het belooft een feestelijk jaar te worden voor Soundfield. De specialist in verhuur van licht en geluid viert zijn twintigjarig bestaan en doet dat met oog op de toekomst. De onderneming verhuist van Sint-Lievens-Houtem naar Denderhoutem.

Bij de jaarovergang heeft Soundfield de deuren van het gebouw in Bruisbeke in Sint-Lievens-Houtem achter zich dicht getrokken. Voortaan vestigt het bedrijf zich in een ultramodern pand in de Atomveldstraat in Denderhoutem. De nieuwe locatie beschikt bovendien over een magazijn van 3.000 vierkante meter.

“Deze nieuwe uitvalsbasis laat ons toe om te blijven evolueren en uit te breiden”, zeggen zaakvoerders van Soundfield Jo Van den Wijngaerde en Patrick De Leeuw. “Enkele initiatieven die in de loop van 2018 bekend worden gemaakt, zullen ons bovendien nog meer op de kaart zetten en het bewijs leveren dat Soundfield meer dan licht en geluid is.”

Licht en geluid evolueert

De voorbije twintig jaar hebben beide zaakvoerders de wereld van de techniek grondig zien veranderen. “In de beginjaren legden we de nadruk op het beste en meest recente technisch materiaal. Dat was de voornaamste manier om Soundfield te onderscheiden van onze concurrentie”, klinkt het bij het duo.

“Vandaag beseffen we dat het de mensen achter de knoppen zijn die het verschil maken. Net zoals in de modernste technieken, investeren we daar dan ook ten volle in. Passie en creativiteit blijven in de toekomst de basiswaarden van Soundfield. Die geven een absolute meerwaarde aan onze technische competenties.”