Sportconsultant bouwt in half jaar Oost-Vlaamse afdeling uit van Smart Solutions

smart-solutions-bedrijfsvoertuigen-correctSmart Solutions is in 2012 in het West-Vlaamse Izegem opgericht door Frederick Verhelst. Het bedrijf had maar drie jaar nodig om uit te groeien tot dé  referentie in het technisch ondersteunen van klanten die kampen met tijdelijke capaciteitsproblemen. Meer dan 100 ervaren technici staan dagelijks paraat om klanten uit industrie en bouw bij te staan voor het uitvoeren van wekzaamheden rond onder meer elektriciteit, schrijnwerk en mechaniek. De fans van de soap “Thuis” kunnen in Smart Solutions een wat ruim uitgevallen versie van “De Kabouters” ontdekken.

Kennis, focus op de job, beloftes nakomen en discretie zijn de waarden die Smart Solutions naar voor schuift. De jongste zes maanden is ook een Oost-Vlaams filiaal uitgebouwd in Merelbeke. Dat gebeurde door Sven Jaecques, de vroegere technische directeur van Cercle Brugge die ook nu nog part time actief is als sportconsultant.

“Kenmerkend voor Smart Solutions”, zegt Sven Jaecques, is de “no-nonsense mentaliteit die  in alle gelederen van het bedrijf voelbaar is. Korte communicatielijnen, beloftes nakomen, eerlijkheid, snelheid en transparantie zijn maar enkele basisprincipes binnen onze bedrijfscultuur.”

Hij wijst erop dat outsourcing steeds vaker wordt aangewend in industrie, infrastructuur en de bouwsector. Heel veel bedrijven zijn er ondertussen mee vertrouwd.  “Het is  belangrijk dat de vertrouwelijkheid gegarandeerd wordt door alle betrokken partijen. Dit vertrouwen vormt de basis van een sterke, langdurige samenwerking”, voegt hij er nog aan toe.