Stalenrijplaten.be investeert in trekkers-kraanopleggers met afstandsbediening

stalenrijplatenOp maandag 18 april nam Vlaams minister Philippe Muyters een nieuwe innovatieve investering officiëel in gebruik bij het bedrijf Stalenrijplaten.be uit Temse.

“Het gaat om een primeur voor België waarbij trekker-kraanopleggers vanaf nu ook compleet en veilig met afstandsbediening werken, zoals de speelgoedauto’s met afstandsbediening waarmee kinderen zo graag spelen”, zegt  Philippe Van Robaeys, zaakvoerder van Stalenrijplaten.be.

Het bedrijf is een dochterbedrijf van de holding Viamar en is gevestigd in de nieuwe kmo-zone De Zaat, op de terreinen van de voormalige Boelwerf.

De firma van Philippe en Nicolas Van Robaeys verhuurt en verkoopt stalen en kunststoffen rijplaten en houten dragline schotten voor de bouw en de industrie en voor de eventsector. “Zo zorgen wij voor tijdelijke rijwegen en verhardingen en voor de bescherming van de ondergrond bij kleine en grote bouwwerken en bij evenementen”, zegt Philippe Van Robaeys.   

Met de investering in de trekker-oplegger met afstandsbediening, die trouwens ook werd getoond aan leerlingen uit scholen in Temse, bewijst Stalenrijplaten.be alvast dat het innovatie zeer ter harte neemt.