BAASRODE – Na jaren de rol van consultant als freelancer te hebben vervuld, heeft Bram Herssens de stap genomen om zelf een bedrijf op te starten. Met Braintrust is hij actief in IT-consulting enerzijds en sport consulting anderzijds.

Business analyst consulting, project & program manager consulting, security consulting en GDPR consulting zijn de voornaamste deelgebieden binnen het IT-pakket waarin Braintrust actief is. “Vooral met dat laatste, GDPR, ben ik de laatste maanden heel erg bezig bij verschillende bedrijven. De maatregel gaat binnen een maand namelijk actief en brengt nog heel wat vragen met zich mee”, aldus zaakvoerder Bram Herssens.

Met sport consulting legt Braintrust de focus op consulting rond trainingen, en rond het beleid en de uitbouw van sportclubs, de nationale en internationale federatie.

Aan toekomst bouwen

Braintrust streeft naar een lange termijnrelatie met haar klanten. “De troeven zijn zowel de kennis rond IT als sport en die kennis ten dienste stellen van de klanten. Op die manier tracht ik zeer waardevolle relaties uit te bouwen die op hun beurt zorgen voor een goede wisselwerking. De doelstelling is daarbij duidelijk: niet zomaar een consultant zijn die werkt aan een dagprijs, maar effectief een meerwaarde bieden aan teams en bedrijven om dan samen aan de toekomst te bouwen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinoostvlaanderen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.