Op ondernemen staat geen leeftijd, en dat beseffen ook Michée Longo P.T. en Fuad Fasihi. De jonge mannen van respectievelijk 19 en 20 jaar hebben enkele maanden geleden Chasers opgestart. De Gentse onderneming profileert zich als een managementbedrijf voor getalenteerde individuen met een ambitieuze visie.

Het idee achter Chasers is dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zijn of haar capaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. “Sporters, artiesten of modellen, ze kunnen allemaal bij ons terecht. Wij bieden de hulp en steun die ze kunnen gebruiken, opdat zij zich meer kunnen focussen op hun activiteiten en zo beter kunnen presteren”, zegt Michée Longo P.T. Voornamelijk particulieren dus, maar het jonge bedrijf staat ook open voor bedrijven die hun diensten wensen te gebruiken.

Chasers probeert zich in haar werkwijze wel degelijk te onderscheiden van andere managementbedrijven. Dat doet de onderneming door het persoonlijke en toegankelijke aspect van managers te benadrukken. “De meeste managers investeren niet zo veel tijd en moeite op persoonlijk vlak, maar concentreren zich voornamelijk op het zakelijke vlak. Die werkwijze proberen we nu uit te balanceren. Bovendien beperken wij ons niet tot één doelgroep, maar bieden we een ondersteuning in verschillende branches.”

Jong en ambitieus

Het team van Chasers bestaat uit vier jonge gasten. Naast de twee zaakvoerders is ook de 21-jarige Stallone Ngassa actief. “Samen hadden we allemaal zin om zelf te ondernemen en een bedrijf op te richten. Aangezien we in het middelbaar economie hebben gestudeerd, hadden we dus al een degelijke basis”, legt Michée Longo P.T. uit. Mulongo Dimonekene-Vanneste, advocaat van opleiding, brengt met zijn 42 lengtes wat ervaring in het bedrijf.

Met z’n vieren streeft Chasers grote ambities na die ze stap per stap hopen te verwezenlijken. “We blijven realistisch, maar zien het wel groots. We willen de absolute top bereiken en zullen er alles aan doen. Op termijn hopen we een belangrijke speler op de markt te worden.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.