Starter van de Week : Event Explorers nemen ervaring uit studentenleven mee

eventexplorerEerder dit jaar werd Event Explorers opgericht door vier gedreven ondernemers met een gezamenlijke passie voor events. Ze besloten om van hun hobby hun beroep te maken. Het viertal leerde elkaar kennen binnen het organisatieteam van Student Kick-Off, tevens het grootste studentenwelkomstevenement van het land. Wanneer na afloop van Student Kick-Off duidelijk bleek dat stilzitten geen optie was, besloten Donaat Mortelmans, Klaas Vanslambrouck, Jan Vanaenrode en Tim Van Keer om de krachten te bundelen. Dit zorgt voor het sterke team met een brede waaier aan skills & knowhow van vandaag.

Event Explorers is hét aanspreekpunt voor al uw events of projecten. Dit van concept en engineering tot de realisatie. “Ook het uitvoeren van al opgemaakte plannen nemen we graag voor onze rekening”, legt Jan Vanaenrode uit.  ‘Met een aanpak op maat van de klant staan we ook in voor deelorganisatie.”

“Het is onze bedoeling”, zeggen de ondernemers nog, “om met een 360°-aanpak de klanten van alle vragen en zorgen te verlossen, zodat ze zich volop op andere zaken kunnen focussen.”

Elk project wordt volgens de jonge ondernemers tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd volgens de drie volgende pijlers: flexibiliteit, kwaliteit & creativiteit. De tagline “Explore creativity” laat dan ook weinig aan de verbeelding over. Door een duidelijke communicatie en persoonlijke aanpak raakt u nooit in het ongewisse en blijft u dan ook volledig “on top of everything”.

Geen uitdaging wordt uit de weg gegaan, klein noch groot. Zo kan de jonge onderneming, die opereert vanuit bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge al referenties voorleggen zoals Gent Jazz Festival, Jazz Middelheim Festival en Red Bull.