DENDERMONDE – Appels is een elektronicazaak rijker. Aan de Bevrijdingslaan bouwden Kathleen De Kinder en Serge Leemans een pand om tot Expert Appels. De nieuwe zaak specialiseert zich onder meer in televisies, huishoudtoestellen, klein elektro en mobiele telefoons.

Met elektrozaak Expert Appels hebben Kathleen De Kinder en Serge Leemans voor een nieuwe invulling gezorgd in een voormalige groente- en fruitwinkel in Appels, bij Dendermonde, gezorgd. Het koppel heeft samen al een jarenlange en complementaire ervaring.

“Van een eigen zaak droomden we al een tijdje”, zegt Kathleen De Kinder. “Ik heb al meer dan 15 jaar winkelervaring en zal dan ook de winkel en de verkoop in goede banen leiden. Serge is dan weer jarenlang actief geweest als service technicus voor verschillende grote merken van televisies en wasmachines. Hij is dus de man van de herstellingen en leveringen.”

Beleving neemt de bovenhand

In de nieuwe winkel gaat er heel wat aandacht naar beleving. “In een heuse beleefkeuken, die zich in de winkel bevindt, zullen we regelmatig activiteiten organiseren. Dat kan gaan van interactieve kookworkshops tot demo’s met allerlei apparatuur.”

Verder krijgen ook service en kwaliteit een centrale rol. “We opteren bewust voor een persoonlijke aanpak met oog voor detail. Consumenten verwachten dat ook en dat vinden wij niet meer dan logisch. Die interactie verloopt bovendien niet alleen met onze klanten op die manier. Ook met onze leveranciers willen wij langdurige relaties opbouwen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinoostvlaanderen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.