Starter van de week: Maison Papillon verhuurt vintage feestdecoratie

Maison Papillon - vintage champagnecoupesWie zijn trouw-, verjaardags- of bedrijfsfeest graag een originele sfeer meegeeft, kan sinds begin januari de hulp inschakelen van Nancy De Budt uit Evergem. Met Maison Papillon verhuurt ze vintage decoratiespullen, denk aan servies uit de jaren dertig of veertig en antieken zetels die recht uit de tijd van Napoleon lijken te komen.

“Velen dromen weg bij al dit soort oude spullen, maar weinigen hebben tijd om brocante marktjes en kringloopwinkels af te struinen. Daar willen we met ons verhuurbedrijf op inspelen. We willen unieke stukken aanbieden, in originele staat of opgeknapt. Ook nieuwe spullen met een vintagelook komen in aanmerking”, vertelt De Budt.

Eindeloos veel mogelijkheden

De collectie, die je op de website en op de Facebook-pagina kunt bekijken, vult ze momenteel bijna wekelijks aan. “Vintage staat voor zoveel meer dan ‘oude spulletjes’. Het brengt waarden met zich mee die steeds meer mensen belangrijk vinden, zoals authenticiteit, warmte en ongedwongen samenzijn. Bovendien kan je binnen deze stijl zowat alle kanten uit en zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor kan elk feest heel persoonlijk gemaakt worden.”

Ook hulp bij styling

Indien gewenst helpt Maison Papillon ook bij de styling van het feest. “Van sfeervol gedekte tafels, de juiste accessoires tot en met bijzondere blikvangers. Wij zorgen ervoor dat een feest tot in de details klopt. Onze stijl is er één van mixen en matchen. Een mooi voorbeeld hiervan zie je bij onze serviezen. Bij Maison Papillon vind je geen volledig eenvormig servies, maar wel een combinatie van verschillende mooie borden. Hierdoor ontstaat er een boeiend samenspel van kleuren en vormen.”