Celine Boelens en Geert Van Gampelaere hebben de ambitie om klanten een totaalbeleving van smaken en ervaringen te brengen. Met dat doel voor ogen heeft het koppel eind maart Private Dining opgericht. “Klanten kunnen bij ons terecht voor catering en de organisatie van privé- en bedrijfsevenementen”, legt Geert Van Gampelaere uit. “We kiezen daarbij voor seizoensgebonden producten van lokale boeren en leveranciers. Bij ons zal je geen smaakversterkers vinden, maar eerlijke bereidingen met pure smaken.”

De aanzet van de oprichting van Private Dining gaat enkele jaren terug in de tijd. Het opleidingscentrum van de ouders van Geert Van Gampelaere vormde de startlocatie. “Ik gaf er regelmatig training en coaching en Geert verzorgde ondertussen de lunch. Dat draaide goed en betekende een eerste aanzet voor ons verhaal”, vertelt Celine Boelens, die alle organisatorische en administratieve aspecten van de onderneming behandelt. “Geert is de drijvende motor in de catering en zorgt voor creativiteit en vernieuwing.”

Ondertussen is Private Dining al op verschillende evenementen neergestreken. “Van een boottochtje op de Leie met onze picknickboxen en een Sweet 18 in Oostende, tot een trouwevent in Antwerpen en een businesslunch in Brussel. Maar ook in de Gentse omgeving zijn er enkele prachtige locaties waar we al tuinfeesten hebben verzorgd”, somt Geert Van Gampelaere trots op.

Vooruit kijken

Momenteel is Private Dining nog actief vanuit Vinderhoute, maar daar komt binnenkort verandering in. “We zijn een pand aan het klaarmaken in Drongen”, geeft Celine Boelens mee. “Vanaf september hopen wij in de Antoon Catriestraat in de Ret Square Business Village operationeel te kunnen zijn.”

Nog meer de kaart van pure smaken trekken, daar wil Private Dining vanuit de nieuwe locatie naartoe groeien. “Daarnaast hopen we om de coaching en het trainingsluik meer te kunnen combineren met onze catering. We zien daar mogelijkheden voor in de vorm van workshops en teambuildings bijvoorbeeld”, aldus Celine Boelens en Geert Van Gampelaere.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.