GENT – De vastgoedsector worstelt met uitdagende vraagstukken, en dat is ook Glenn Van Ooteghem en Louis De Clercq niet ontgaan. Vanuit hun jarenlange expertise in het vak hebben ze REAL opgericht. Het Gentse bedrijf biedt objectieve antwoorden op die cases en reikt gepaste oplossingen aan.

Bedrijfsleiders uit diverse sectoren, private personen en families, en overheden hebben reeds de weg naar REAL gevonden. Maar ook professionele projectontwikkelaars, die vaak de nodige expertise al in huis hebben, doen een beroep op de dienstverlening van het Gentse bedrijf.

“Dat toont alleen maar aan dat er in de vastgoedsector een wil of nood aanwezig is voor een kritische en vooral objectieve insteek”, zeggen zaakvoerders Glenn Van Ooteghem en Louis De Clercq. “Bij REAL is de klant kapitein. Hij of zij bepaalt de koers door zelf het pakket van dienstverleningen samen te stellen. Dat kan gaan van conceptontwikkeling en markt- of haalbaarheidsstudies tot portfoliomanagement, ontwikkelingstrajecten, transactiebegeleiding, enzoverder.”

Discretie wordt door beide heren hoog in het vaandel gedragen. “We werken puur op referentie. Het is dan ook moeilijk om ons te vinden, maar mensen kunnen ons telefonisch bereiken via 0472/95.38.85 of 0494/47.05.69.”

Complementair duo

Het oprichtersduo is al jaren succesvol actief in de ondernemerswereld. Zo heeft Louis De Clercq zijn sporen in het vastgoed verdiend als oprichter van het kantoor Oost- en West-Vlaanderen bij Group Hugo Ceusters-SCMS. Glenn Van Ooteghem startte zijn carrière als architect bij Foster & Partners in Londen. Nadien was hij daar nog projectmanager van een hotelsite en leidde hij de bouw en ontwikkeling van het distributiecentrum van Lidl in Marche-en-Famenne.

“We merkten allebei dat we de grenzen van ons eigen vakgebied wilden verleggen. We combineren nu onze expertise uit verschillende segmenten en domeinen. Daarmee kunnen we een multidisciplinaire dienstverlening aanbieden op maat van de specifieke vraag van onze klanten”, klinkt het.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinoostvlaanderen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.