PDG Bikestore uit Belzele houdt ermee op, maar de fietsenzaak wordt meteen nieuw leven ingeblazen. Bart De Keukelaere trekt zijn ondernemersschoenen aan en doopt PDG Bikestore om tot Touvelo. “Het ondernemen heeft mij steeds geboeid. Nu ik dit kan koppelen met een passie voor de fiets, leek het mij de ideale moment om de stap te wagen”, aldus Bart De Keukelaere.

Bij Touvelo kunnen klanten terecht voor herstellingen en de aankoop van een fiets. “Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment aan e-bikes”, zegt Bart De Keukelaere.

Na het afronden van zijn middelbare opleiding ging Bart De Keukelaere meteen aan de slag bij het filiaal van PDG Bikestore in Drongen. “Twee maanden later kwam al de vraag of ik in Evergem geen winkel als gerant wilde openhouden. Nu zijn we vijf jaar verder en kwam er een nieuwe opportuniteit op mijn pad. Patrick De Geyter, de voormalige eigenaar van PDG Bikestore, liet weten dat ik de zaak kon overnemen. Het was voor mezelf al snel duidelijk dat ik het avontuur wilde aangaan”, zegt Bart De Keukelaere.

Op korte termijn zal Touvelo ook bikefittings aanbieden. Daarbij wordt het frame, de zadeldruk, de fietspositionering en dergelijke tot in de puntjes bepaald. Met de expertise en kennis van de vriendin van Bart, die kinesist is, hoopt Touvelo zich zo te onderscheiden van andere ondernemingen. “Ik heb de nodige kennis over fietsen en mijn vriendin is de geknipte persoon voor blessurepreventie bij bikefitting.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.