RTS Belgium, dat actief is in privévervoer, luchthavenvervoer en de visumdienstsector, heeft in 2016 een sterke groei laten optekenen. Het aantal chauffeurs, wagens en klanten van het bedrijf uit Deinze is in twaalf maanden tijd zowat verdubbeld. Ook in de toekomst wil RTS Belgium een verdere groei blijven nastreven.

“Prospectie en investeringen in het personeel hebben een groot aandeel in de groei van het bedrijf”, zegt zaakvoerder Joeri Vlamynck. “Onze chauffeurs zijn heel gemotiveerd en dat werpt vruchten af naar stiptheid en klantvriendelijkheid. Hoe meer tevreden klanten, hoe meer mond-tot-mondreclame en dus ook meer ritten en een forse groei.” Vooral de verdubbeling van het aantal klanten zorgt voor een grote tevredenheid. “Zonder klanten kan mijn bedrijf niet bestaan. Zij zijn de grootste aanwinst voor het bedrijf.”

RTS Belgium kiest resoluut voor een langdurige samenwerking met de klant. “Een privéchauffeur die u in uw eigen vertrouwde wagen vervoert, wordt bijvoorbeeld meer en meer gevraagd.” Het bedrijf uit Deinze wil in de toekomst ook investeren in milieuvriendelijke wagens. “We willen het bedrijf zeker uitbreiden, maar vooral behouden wat we tot nu toe gerealiseerd hebben”, zegt Vlamynck.

RTS Belgium werd opgericht in 2006 als dochteronderneming van Reisbureau Apollo Travel in Deinze. Het bedrijf heeft momenteel elf wagens in eigen beheer en werkt met tien chauffeurs en een planner.