Stevens Print neemt GuidoMaes.Printingdeluxe over

StevensPrint_gebouwStevens Print uit Merelbeke heeft GuidoMaes.Printingdeluxe***** uit Gent overgenomen. Tot medio 2015 blijven beide entiteiten onder hun eigen naam opereren op hun vertrouwde locatie. Komende zomer verhuist het machinepark dan naar de nieuwe gebouwen van Stevens Print in Merelbeke.

“Na jaren van goede verstandhouding en vruchtbare samenwerking werd het duidelijk dat beide  bedrijven heel complementair zijn en dat ze dezelfde kwaliteitsnormen hoog in het vaandel voeren”, zeggen de zaakvoerders Jan en Ann Stevens. “  De overname is het resultaat van weloverwogen keuzes en verliep in optimale verstandhouding en brengt twee gezonde bedrijven met specifieke competenties samen.”  Door de krachten te bundelen kunnen beide bedrijven bestaande en nieuwe klanten meer capaciteit en flexibiliteit bieden en voor toegevoegde waarde zorgen door een  combinatie van technische kennis en het feilloos toepassen van een brede waaier aan veredelingstechnieken en afwerking. Hierbij leggen ze de lat hoog, niet alleen door een doorgedreven kwaliteitscontrole, maar ook door een consequente begeleiding van de klant doorheen het hele traject. Dit recept passen beide partners toe op een zeer breed gamma aan gedrukte producten: huisstijlen, uitnodigingen, brochures, mappen, magazines, boeken, verpakkingen, digitale drukwerken, mailings al dan niet in combinatie met online toepassingen.

“Door de integratie en het optimaal inzetten van beide machineparken, kunnen we vanaf nu een nog ruimer productengamma aanbieden. De groep is op korte termijn geëvolueerd van offsetvellendrukkerij met een stevige reputatie naar een modern grafisch bedrijf, dat ook digitaal drukwerk, direct mailcampagnes en crossmediale oplossingen aanbiedt. Kaliteitsdrukwerk blijft voor onze klanten toegevoegde waarde bieden als onderdeel van een brede communicatiemix”, besluit Jan Stevens.